Opleiding & Beroep - Opleidingen - Luchtvaarttechnologie

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Luchtvaarttechnologie

Beschrijving opleiding

De luchtvaartindustrie is een groeiende sector in Nederland. Bij de luchtvaart hoef je niet alleen aan Schiphol te denken, maar ook aan de militaire luchtvaart in Nederland en de toeleveranciers. Je kunt bij veel verschillende bedrijven aan de slag wanneer je de opleiding luchtvaarttechnologie hebt afgerond. Je kunt denken aan bijvoorbeeld de auto-industrie, constructiebedrijven, windturbines en Lees verder »

Opleidingsinhoud

De propedeuse ( 1 jaar) geeft je inzicht in het werkveld en een theoretisch-praktische kennis van het vakgebied. De opleiding is samengesteld uit technische basisvakken zoals wiskunde, natuurkunde, mechanica, materiaalkunde en informatica. Ook vakken op het gebied van luchtvaarttechnologie en vakken gericht op communicatie en werken in teamverband komen aan bod. Je volgt theorielessen, practica, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Het is tijdens je werk belangrijk dat je creatief bent en geïnteresseerd in toepassingsmogelijkheden van nieuwe materialen. Daarbij moet je nauwkeurig en zorgvuldig werken. Kleine foutjes kunnen grote gevolgen hebben. Aangezien je veel werkzaamheden niet alleen uitvoert, moet je dus goed kunnen samenwerken met je collega’s en goed leiding kunnen geven. Technische ontwikkelingen volg je op de Lees verder »

Opleidingskosten

In het hoger onderwijs moet je collegegeld betalen aan de hogeschool of universiteit. Bij een hoger onderwijsinstelling die door de overheid gefinancierd wordt, is het collegegeld voor bepaalde groepen vastgesteld. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijdse opleiding: Volg je een voltijdse opleiding Lees verder »

Informatie

  Niveau HBO
  Duur 4
  Vormen Voltijd
  Branches Luchtvaart

Instroom / toelatingseisen

Voor de actuele eisen aan de vooropleiding verwijzen we je naar de website van de aanbieder.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Hogeschool Inholland
Controle code*: ef47eTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

Hogeschool Inholland