|
Slager-traiteur
Beschrijving opleiding
Als Slager-Traiteur heb je voldoende werk in de toekomst. Steeds meer consumenten willen korter in de keuken staan en kopen graag kant-en-klaar maaltijden zoals bijvoorbeeld nasi, stamppot of soep. Het verzinnen en maken van deze producten is jouw taak als Slager-Traiteur. Als Slager-Traiteur moet je in kunnen spelen op de veranderende trends in eten. Oog voor trends, houden van koken en lekker Lees verder »
Opleidingsinhoud
Tijdens de opleiding leer jij alles over het bereiden van vlees en verschillende gerechten. Je experimenteert met ingrediënten en leert over de eigenschappen van het voedsel om zo de beste smaak naar voren te laten komen. Je leiderschapskwaliteiten worden tijdens de opleiding gestimuleerd om zo toekomstige medewerkers het beste te kunnen aansturen. Hygiëne en voedselkwaliteit zijn van immens Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Je hebt een affiniteit met de bereiding van voedsel en bent creatief als het gaat om het bedenken van nieuwe ideeën. Je kunt goed samenwerken binnen een team en hebt een goed organisatietalent. Je weet duidelijke planningen te maken en weet van aanpakken.
Opleidingskosten
Binnen het middelbaar beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals boekenkosten, reiskosten etc. Deze bijdrage verschilt per school.
Voltijd MBO (BOL):
Voor het studiejaar 2020/2021 is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.202,-.
Neem Lees verder »
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
2-4 |
Vormen |
Onbekend |
Branches |
Groot & Detailhandel, Horeca, Verkoop & Commercieel, Versindustrie, Voeding |
Instroom / toelatingseisen
Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.
Voor deze vakopleiding (niveau 3) gelden de volgende toelatingseisen:
 kaderberoepsgerichte leerweg: je Lees verder »
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Beroepen bij deze opleiding:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|