Opleiding & Beroep - Opleidingen - Slager-traiteur

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Slager-traiteur

Beschrijving opleiding

Als Slager-Traiteur heb je voldoende werk in de toekomst. Steeds meer consumenten willen korter in de keuken staan en kopen graag kant-en-klaar maaltijden zoals bijvoorbeeld nasi, stamppot of soep. Het verzinnen en maken van deze producten is jouw taak als Slager-Traiteur. Als Slager-Traiteur moet je in kunnen spelen op de veranderende trends in eten. Oog voor trends, houden van koken en lekker Lees verder »

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding leer jij alles over het bereiden van vlees en verschillende gerechten. Je experimenteert met ingrediënten en leert over de eigenschappen van het voedsel om zo de beste smaak naar voren te laten komen. Je leiderschapskwaliteiten worden tijdens de opleiding gestimuleerd om zo toekomstige medewerkers het beste te kunnen aansturen. Hygiëne en voedselkwaliteit zijn van immens Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Je hebt een affiniteit met de bereiding van voedsel en bent creatief als het gaat om het bedenken van nieuwe ideeën. Je kunt goed samenwerken binnen een team en hebt een goed organisatietalent. Je weet duidelijke planningen te maken en weet van aanpakken.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2-4
  Vormen Onbekend
  Branches Groot & Detailhandel, Horeca, Verkoop & Commercieel, Versindustrie, Voeding

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.

Voor deze vakopleiding (niveau 3) gelden de volgende toelatingseisen:
kaderberoepsgerichte leerweg: je Lees verder »

Kans op stage / werk

Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten Klik hier voor uitgebreidere kaarten
Veel kansVeel
Voldoende kansVoldoende
In evenwichtIn evenwicht
Weinig kansWeinig
Zeer weinig kansZeer weinig

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): EDUmatch
Controle code*: e7e9bTyp de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

EDUmatch

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl