Opleiding & Beroep - Opleidingen - Assistent procestechniek (Entree Crebonr. 23110)

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Assistent procestechniek (Entree Crebonr. 23110)" aan

Edumatch College

Beschrijving opleiding

Ga je aan de slag als assistent procestechniek? Dan ben je doorgaans werkzaam bij productiebedrijven waar je verschillende installaties en machines bedient. Aan de hand van de procedures en voorschriften controleer je gang van zaken en assisteer je waar nodig. Ook houd je veiligheid in de gaten en los je kleine storingen op. Kortom: jij controleert het productieproces.

Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding tot assistent procestechniek leer je alle fijne kneepjes van het vak. Zo leer je hoe je moet werken met machines en waar je op moet letten tijdens het productieproces. Ook leer je hoe je moet samenwerken en hoe je regels met betrekking tot de veiligheid hanteert. Naast deze vakken krijg je ook les in: - Nederlands; - Rekenen; - Burgerschap.

Over Edumatch College

Het Deltion College is een Regionaal OpleidingenCentrum (ROC) met een zeer breed aanbod van scholings- en opleidingsmogelijkheden in Zwolle en omgeving. Opleidingen waarmee je een sterke start maakt op de arbeidsmarkt. Het Deltion College heeft meer dan 400 opleidingen. Hierdoor lijkt het een grote school, maar de opleidingen zijn verdeeld in herkenbare kleine afdelingen. Deelnemers, Lees verder »

Wat wordt er van je verwacht

Als assistent procestechniek werk je in de industrie die vrijwel altijd doorgaat. Dus ook 's nachts en in het weekend. Je moet het daarom geen probleem vinden om in ploegen te werken. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je secuur werkt en veiligheid voorop stelt. Het belangrijkste punt is dat jij gek bent van techniek en het interessant vindt om te weten hoe de machines werken.

Opleidingskosten

Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school. - Voltijd BOL: Voor het studiejaar 2019/2020 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.168,- Neem voor Lees verder »

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 1-2 jaar
  Vormen BOL, BBL
  Branches Procestechniek

Instroom / toelatingseisen

Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): Vista College
Koning Willem I College
Graafschap College
Edumatch College
Drenthe College
ROC van Twente
ROC Ter AA
Summa College
Aventus
Controle code*: b4a48Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk