Opleiding & Beroep - Opleidingen - Kok

      / home  

Terug

verkleinen vergroten

Opleiding "Kok" aan

SVO vakopleiding food

Beschrijving opleiding

Je houdt van koken. Met een flinke dosis productkennis en creativiteit maak je als kok de lekkerste gerechten. Je werkt efficiënt, schoon en veilig en beheerst veel snij- en bereidingstechnieken. Salades en soepen, vlees, vis en vegetarisch, maar ook het bereiden van desserts en patisserie is aan jou wel toevertrouwd. Zo stel je met de opleiding kok verrassende menu’s samen waarvan de gasten Lees verder »

Opleidingsinhoud

Dit leer je: - Snij- en bereidingstechnieken - Werken met versproducten. Waar komen ze vandaan en wat kun je ermee? - Salades, marinades en dressings, koude en warme voorgerechten, soepen, vlees en vis, schaal- en schelpdieren, groenten en compotes, warme en koude nagerechten

Over SVO vakopleiding food

Werkend leren aan je eigen carrière Wil je straks aan de slag in een slagerij, supermarkt of in de voedingsmiddelenindustrie? Of werk je al in de sector en wil je een nog betere productiemedewerker, verkoper, winkelslager, chef of manager worden? Dan is hier je kans. Bij SVO gaan werken en leren hand in hand. Vier dagen per week ben je bezig met je vak, op de vijfde dag zorgt een team Lees verder »

Opleidingskosten

Wettelijk cursusgeld (18 jaar en ouder) € 250,- Content-, licentie- en materiaalkosten € 770,- (wijzigingen voorbehouden) Het wettelijk cursusgeld wordt vastgesteld door het ministerie van OCW.

Informatie

  Niveau MBO
  Duur 2 jaar
  Vormen BBL
  Branches Horeca

Instroom / toelatingseisen

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding op niveau 1 of een afgeronde vmbo-, vbo- of lbo-opleiding nodig om te kunnen starten. Bij onvoldoende vooropleiding volgt een test voor toelating.

Informatie aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in om meer informatie over deze opleiding te ontvangen. * verplicht
Voor- en Achternaam:*
Adres:*
Postcode en Plaats:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:
Geslacht:
Leeftijd:
jaar Vooropleiding:
Reactie:
Instelling(en): SVO vakopleiding food
Controle code*: 32e14Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 

Meer resultaten:

Gevonden in andere categorieën:

  Beroepen bekijk
  Opleidingen bekijk
  Particuliere opl. bekijk
  Instellingen bekijk
  Cursussen bekijk
  Vacatures bekijk
  Stages bekijk
  EVC-procedures bekijk
  Algemene informatie bekijk

Wordt gegeven aan:

SVO vakopleiding food

Meer over het werkveld:

Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl