|
Visspecialist
Beschrijving beroep
Je verkoopt vis en maakt koude en warme maaltijden waarin vis, schelp- en/of schaaldieren zijn verwerkt. Die maak je niet alleen volgens recept, maar je bedenk zelf ook nieuwe gerechten. Hierbij kun je denken aan wokschotel, soepen of salades. Je speelt in op trends en vragen van klanten. Samen met je leidinggevende bepaal je of jouw idee daadwerkelijk verkocht gaat worden. Je presenteert de Lees verder »
Wat wordt er van je verwacht
Je vindt het niet erg om de hele dag in de vislucht te werken. Bovendien ben je geen koukleum, want in de winter kan het op de markt soms best koud zijn. Klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel en je weet de klanten een hoop te vertellen over vis. Daarnaast ben je sociaal ingesteld en kun je goed met collega’s werken. Verder ben je creatief en houdt de trends in de viswereld goed Lees verder »
|
|
Informatie
Salaris |
Er zijn van dit beroep geen salarisgegevens bekend. |
Branches |
Foodindustrie, Verkoop & Commercieel, Versindustrie, Voeding |
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
|
|
|