|
Gespecialiseerd kok
Beschrijving opleiding
Als gespecialiseerd kok werk je in de keukens van hotels, restaurants, eetcafés, ziekenhuizen, verpleeghuizen of congrescentra. Je werkt in keukens die opgedeeld zijn in verschillende parties. Een partie is een aparte afdeling in een keuken bijvoorbeeld de koude keuken, de warme keuken en de patisserie. Je bereidt bijzondere, creatieve en luxe gerechten. Je werkt onder leiding van de chef-kok of Lees verder »
Opleidingsinhoud
Opleidingskosten
Binnen het beroepsonderwijs wordt onderscheid gemaakt tussen les- en cursusgeld. Vanaf je 18e ben je verplicht dit te betalen. Naast deze kosten krijg je te maken met schoolkosten, zoals reiskosten, boekenkosten, etc. Deze bijdrage verschilt per school.
- Voltijd BOL:
Voor het studiejaar 2018/2019 (start 1 september) is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 1.155,00 Neem voor Lees verder »
|
|
Informatie
Niveau |
MBO |
Duur |
4 |
Vormen |
BOL, BBL |
Branches |
Horeca |
Instroom / toelatingseisen
Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.
 Voor deze niveau 4 (Specialisten/Middenkaderopleiding) heb je minimaal een VMBO-diploma (Kaderberoepsgerichte Lees verder »
|
|
Meer resultaten:
Gevonden in andere categorieën:
Meer over het werkveld:
Meer informatie over werken in de Horeca vind je op de site van het Horeca Branche Instituut.
http://www.horeca.nl
|
|
|